4ο Αντάμωμα Πολιτιστικών Συλλόγων στη Σάρτη (φωτ.)

Αντάμωμα στη Σάρτη

09/10/2017

4ο Αντάμωμα Πολιτιστικών Συλλόγων στη Σάρτη

Αν και φοβηθήκαμε τον άστατο καιρό και την ευτυχώς ολιγόλεπτη βροχή, τελικά καταφέραμε να ολοκληρώσουμε και το 4ο Αντάμωμα Πολιτιστικών Συλλόγων με επιτυχία. Αυτό οφείλεται βέβαια στους ίδιους τους συλλόγους που συμμετείχαν καθώς είναι αυτοί που μας παρότρυναν να συνεχίσουμε την ώρα που είχαμε αρχίσει να απελπιζόμαστε…

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τα σημεία εκκίνησης ήτανε δύο. Το ένα από το Πολιτιστικό Κέντρο, από όπου ξεκίνησε η πρώτη διαδρομή, και το άλλο στο Δημοτικό Σχολείο που ήταν το σημείο έναρξης της δεύτερης και τρίτης διαδρομής.

Δυστυχώς για εμάς, ένα πρόβλημα στην φωτογραφική μηχανή μας δεν μας άφησε καθόλου αναμνηστικές φωτογραφίες. Ευτυχώς για εμάς όμως, το Αντάμωμα μας για πρώτη φορά φέτος κάλυψε η εκπομπή Πολιτιστικό Ημερολόγιο, από την οποία δανειζόμαστε και τις φωτογραφίες που σας παρουσιάζουμε παρακάτω.

Πατήστε πάνω στην εικόνα για να δείτε τις φωτογραφίες από το Πολιτιστικό Ημερολόγιο.

Τέλος, παρά τις δυσκολίες και βάζοντας πάντα υψηλούς στόχους κατορθώσαμε να ολοκληρώσουμε και το 4ο Αντάμωμα Πολιτιστικών Συλλόγων με επιτυχία. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους Συλλόγους που μας τίμησαν με την παρουσία τους αψηφώντας όχι μόνο την απόσταση αλλά και την βροχή. Ελπίζουμε η προσπάθεια μας να τους άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ευχαριστούμε την εκπομπή Πολιτιστικό Ημερολόγιο και την κα. Σουζάνα Καζάκα που βρίσκεται πάντα δίπλα μας προβάλλοντας το έργο μας. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέβαλαν για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης. Για άλλη μια φορά η προσφορά και ενότητα των συγχωριανών μας ξεπέρασε τα αναμενόμενα. Για εμάς θεσμός δεν αποτελούν οι εκδηλώσεις που διοργανώνουμε αλλά ο εθελοντισμός και η προσφορά των μελών και φίλων του συλλόγου μας. Σας Ευχαριστούμε όλους πολύ! Όλους μαζί και έναν έναν προσωπικά.

Πολιτιστικοί Σύλλογοι

και πλέον χορευτές

Δείτε τι είπαν για το Αντάμωμα μας:

halkidikinews.gr

halkidikipolitiki.gr

στις ειδήσεις του STAR

Pin It on Pinterest