Αν και ο φοβηθήκαμε τον άστατο καιρό και την ευτυχώς ολιγόλεπτη βροχή, τελικά καταφέραμε να ολοκληρώσουμε το 4ο Αντάμωμα Πολιτιστικών Συλλόγων με επιτυχία. Αυτό οφείλεται βέβαια στους ίδιους τους συλλόγους που συμμετείχαν καθώς είναι αυτοί που μας παρότρυναν να συνεχίσουμε την ώρα που είχαμε αρχίσει να απελπιζόμαστε…

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τα σημεία εκκίνησης ήτανε δύο. Το ένα από το Πολιτιστικό Κέντρο, από όπου ξεκίνησε η πρώτη διαδρομή, και το άλλο στο Δημοτικό Σχολείο που ήταν το σημείο έναρξης της δεύτερης και τρίτης διαδρομής.

Το Αντάμωμα μας για πρώτη φορά φέτος κάλυψε και η εκπομπή Πολιτιστικό Ημερολόγιο, από το οποίο παίρνουμε και τις φωτογραφίες που σας παρουσιάζουμε.

Στο Πολιτιστικό Κέντρο λίγο πριν την έναρξη:

Μετά από μία σύντομη βόλτα στους δρόμους του χωριού καταλήξαμε στη νέα πλατεία όπου συνέχισε η γιορτή με πολύ κέφι, τραγούδια και χορό…

Τέλος, παρά τις δυσκολίες και βάζοντας πάντα υψηλούς στόχους κατορθώσαμε να ολοκληρώσουμε και το 4ο Αντάμωμα Πολιτιστικών Συλλόγων με επιτυχία. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους Συλλόγους που μας τίμησαν με την παρουσία τους αψηφώντας όχι μόνο την απόσταση αλλά και την βροχή. Ελπίζουμε η προσπάθεια μας να τους άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ευχαριστούμε την εκπομπή Πολιτιστικό Ημερολόγιο και την κα. Σουζάνα Καζάκα που βρίσκεται πάντα δίπλα μας προβάλλοντας το έργο μας.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέβαλαν για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης. Για άλλη μια φορά η προσφορά και ενότητα των συγχωριανών μας ξεπέρασε τα αναμενόμενα. Για εμάς θεσμός δεν αποτελούν οι εκδηλώσεις που διοργανώνουμε αλλά ο εθελοντισμός και η προσφορά των μελών και φίλων του συλλόγου μας. Σας Ευχαριστούμε όλους πολύ! Όλους μαζί και έναν έναν προσωπικά.